Paldószegély

PL100 Magas padlószegély.


Élelmiszeripari üzemekben alapveto követelmény a tisztaság, illetve hogy az üzemek belso felületei úgy legyenek kialakítva, hogy azok könnyen tisztán tarthatók legyenek. A padozat oldalsó éleinek, sarkainak ily módon történo lezárásában nyújt segítséget a PL100 padlószegély. A PVC-ból gyártott profil és kiegészítoi (külso, belso sarokelem, véglezáró) komplett rendszert alkotva ívesen lezárják a sarkokat, így azok könnyen tisztíthatók. Felszerelése egyszeru, az oldalfal anyagához megfelelo kötoelemmel történik, rejtett cellában, így a munka végeztével kötoelem nem látszik.

PL30 Alacsony szegély


A PL30 padlószegély a PL100-hoz hasonló funkciót lát el. A PL30-at azonban a tér függõleges és felsõ éleinél is lehet alkalmazni, eseteleg a PL100-zal kombinálva. A PL30 mûanyag tartósínnel szerelve egy alacsony árfekvésû szegélyt képvisel, míg alumínium tartósínnel szerelve az alumínium profilt felhasználhatjuk a szendvicspanelek egymáshoz rögzítéséhez, majd az így kapott élt lezárjuk a PVC profillal.

Speciális szendvicspanel szerelési anyagok

Függesztő elemek

A szendvicspanelek mennyezeti alkalmazásainál szükség lehet speciális, igényes függesztő elemekre. Erre nyújtanak megoldást speciális, polystirolból készült "T" illetve Omega profiljaink.


Hűtőkamrák padló alatti átszellőzésének biztosításához speciális teherbíró profilt alkalmazunk.


Átmenő csavarozáshoz használhatunk speciális, műanyag kötőelemeket, fémerősítéssel vagy az nélkül, M8-M12-ig. Az anya és az alátét felülete sima, könnyen tisztítható, a csavarkötés

Szerelési anyagok hűtőkamrákhozÉlelmiszeripari alkalmazások


Hűtőkamrák építésekor az egyik legfontosabb szempont, hogy olyan anyagokat alkalmazzunk, melyek hosszú távon megőrzik tulajdonságaikat és konstrukciójuknál fogva alkalmasak arra, hogy a hűtőkamrákban fellépő hatásoknak tartósan ellenálljanak. (Magas páratartalom, hőingadozás, ütközések.) További fontos tényező, hogy a hűtőkamra felületein ne tudjanak a penészgombák, baktériumok elszaporodni. Cégünk forgalmaz minden olyan szerelési anyagot, amire csak egy hűtőkamra építésénél szükség lehet.


Főbb termékcsoportok:

Kötőelemek: rozsdamentes vagy színes bevonatos lemez- és metrikus csavarok, szegecsek, szegecsanyák, függesztőelemek.


Tömítő anyagok: speciális, élelmiszeripari környezetben használatos (OÉTI) szilikon tömítők, PUR-habok


Lemezprofilok: panelek illesztéseihez, az illesztések lefedéséhez használatos lemezprofilok műanyag bevonattal vagy rozsdamentes alapanyagból, egyedi méretekben is!


Panelek: egyedi igény alapján elkészítünk bármilyen bevonatos vagy rozsdamentes poliuretán habos vagy kőzetgyapot szerkezetű szendvicspanelt, akár előre behabosított erősítő elemekkel!


Forgalmazott anyagaink megfelelnek az élelmiszeriparban támasztott követelményeknek!


Igény esetén futárszolgálattal házhoz szállítjuk termékeinket!
Mai látogatók: 32
Összes látogató: 318
kulcsszavak: lengőajtó, lengőajtók, élelmiszeripari, polietilén,merevszárnyas,merevszárnyú , ütközésvédelem, ütközésvédelmi elemek, szalagfüggönyök, szalagfüggöny, hűtőkamrák, hűtőkamra, flip-flap door, swing door, pendeltür